Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Ventspils skan!

Ventspils – skaista, sakopta un labiekārtota pilsēta, ko novērtē gan ventspilnieki, gan pilsētas viesi.

Uzsākot Ventspils pilsētas tūrisma sezonu 8. maijā, piedāvājam iepazīt Ventspili caur tās skaņām un palūkoties uz ierastajām lietām citādāk, noskatoties jauno pilsētas tēla klipu “Ventspils skan”, ko 2020. gada vasarā izstrādāja aģentūra “Nord DDB Riga” – klips pieejams šeit.

Ventspils ir pilnvērtīga un piedāvā tik daudz: jūras viļņu šalkas un gurkstošas smiltis Zilā karoga pludmalē, vēja čukstus priedēs un nesteidzīgus soļi pastaigu takās, riepu ritēšanu un velosipēdu zvaniņus pilsētas veloceliņos, bišu zumoņu krāšņajās puķu skulptūrās un dobēs, nomierinošās strūklaku čalas, bērnu prieka saucienus rotaļu laukumos un jauniešu sarunas skeitparkā, Mazbānīša tvaika svilpienus un riteņu klaudzēšanu, vēstures liecību klusumu Livonijas ordeņa pilī un darbarīku trokšņus rītdienas objektos – Zinātnes centrā “VIZIUM”, Piejūras brīvdabas muzejā un citviet. Bet pašā pilsētas sirdī – Lielajā laukumā – ir ēka, kas aizrāvusi ar savu akustiku un iedvesmojusi patiesi izbaudīt skaņu burvību, – koncertzāle “Latvija”.

Aicinām apmeklēt Ventspili un iepazīt, piedzīvot un sadzirdēt pilsētu atkal no jauna!

Plašāka informācija par tūrisma un atpūtas iespējām  pieejama Ventspils Tūrisma informācijas centra mājaslapā www.visitventspils.com.

Sagatavojusi

Ventspils pilsētas domes

Pilsētas mārketinga nodaļa