Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Piedalieties vasaras ceļošanas akcijā “Baltu ceļš”!

Sākot ar 7. jūniju, visas vasaras garumā līdz pat 22. septembrim Kurzemes un Zemgales plānošanas reģioni organizē ceļošanas akciju tūrisma maršrutā “Baltu ceļš”.

Dalība akcijā ir pavisam vienkārša:

* Dodies uz kādu no “Baltu ceļa” objektiem (akcijas karte, maršruta ceļvedis)!

* Uzņem foto un dalies ar to savā Facebook vai Instagram profilā!

* Pievieno tēmturus: #BALTUCEĻŠ un attiecīgā maršruta loka tēmturi: #KURŠIRULLĒ (kuršu loks Kurzemē), #VARENIEZEMGAĻI (zemgaļu loks Zemgalē), #VIEDIESĒĻI (sēļu loks Sēlijā), #ŽEMAIŠI (Lietuvā), #AUKŠTAIŠI (Lietuvā)!

Balvās – autentiskas kuršu rotas no “Baltu rotām” un praktiski zemgaļu amatnieku darinājumi. Balvas tiks piešķirtas katru nedēļu, un to ieguvējus izziņos Kurzemes un Zemgales plānošanas reģionu Facebook un Instagram profilos un mājaslapās.

Detalizētu informāciju par akciju, “Baltu ceļa” maršrutu un tajā esošajiem tūrisma objektiem skatiet www.zemgale.lv vai mājaslapā www.baltucels.lv!

Publikācija sagatavota INTERREG V-A Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.–2020. gadam projektā nr. LLI-447 “Starptautiskā kultūras tūrisma maršruta “Baltu ceļš” atpazīstamības veicināšana”/ Exploring Balts and Promoting Awareness of the International Cultural Route “Balts` Road”/ Explore Balts".

Projekta kopējais finansējums ir 869 689,02 eiro, tostarp Eiropas Savienības finansējums – 739 235,65 eiro.

Šī publikācija ir tapusi ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par šīs publikācijas saturu pilnībā ir atbildīgs Zemgales plānošanas reģions, un tas nevar tikt izmantots, lai atspoguļotu Eiropas Savienības uzskatus.

Sagatavojusi Sandra Kauranena,

Zemgales plānošanas reģiona

projekta asistente/ tūrisma eksperte
 

Baltu ceļošanas karte