Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Vācu žurnāls "Der Spiegel" Ogri ierindojis starp skaistākajām Ziemassvētku pilsētām

Foto: Edijs Pālens, Xinhua / eyevine / laif

Ietekmīgais vācu žurnāls "Der Spiegel" šogad pamanījis Ogres pilsētas Ziemassvētku rotājumus un ierindojis pilsētu starp visskaistāk izrotātajām pilsētām pasaulē.

Īpašu uzmanību piesaistījušas lielās un spožās "sniega bumbas", kas iekarinātas pilsētas kokos. Turklāt vācu medijs  atzinis, ka apskaužami skaisti šie rotājumi izskatās, jo zemi sedz sniega sega.

Ogre kā viena no skaistākajām Ziemassvētku pilsētām ierindota starp tādām pilsētām kā Parīze, Berlīne, Honkonga, Barselona, Roma un citas.

Ogre šogad izceļas arī Baltijas valstu vidū - šonedēļ pilsētā iemirdzēsies Bētlemes zvaigzne, kas ir lielākā vienapjoma dekorācija Baltijas valstīs. Objektu veidojuši dizaineri Kristaps un Elīna Štobji, piesaistot arī citus speciālistus. Grandiozās Ziemassvētku dekorācijas svars ir 2,4 tonnas, un tā veidota no vairāk nekā 66 tūkstošiem metru LED diožu virteņu, kas savijas vairāk nekā 6 kilometros.