Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iznācis Valsts reģionālās attīstības aģentūras 2019. gada 1. ceturkšņa statistikas apkopojums

Jaunās e-Ziņas apkopo portālu Latvija.lvVISS.gov.lv, Raim.gov.lv un Geolatvija.lv 1. ceturkšņa rādītājus, kā arī sniedz informāciju par e-adreses aktivizēšanu, Vienotās pieteikšanās moduļa integrēšanu valsts iestāžu portālos, Maksājumu moduļa izmantošanu un datu apmaiņu starp valsts iestādēm.

E-Ziņās publicēti visvairāk izmantotie e-pakalpojumi pēc to uzsākšanas reižu skaita, maksājumu summas un maksājumu reižu skaita. Pirmajās vietās e-pakalpojumi E-iesniegums VSAA pakalpojumiem un Valsts ieņēmumu dienesta administrēto nodokļu samaksa.

Savukārt visvairāk skatītais publisko pakalpojumu apraksts 2019. gada 1. ceturksnī ir Slimības pabalsts un visvairāk skatītais dzīves situāciju apraksts ir Kā atgūt daļu naudas par attaisnotajiem izdevumiem.

Valsts reģionālās attīstības aģentūras e-Ziņas iznāk reizi ceturksnī. 2019. gada 2. ceturkšņa numurs gaidāms jūlijā.

Valsts reģionālās attīstības aģentūra nodrošina un uztur portālu www.latvija.lv, www.viss.gov.lv, www.geolatvija.lv, www.eis.gov.lv, www.raim.gov.lv darbību un attīstību.

VRAA 2019. gada 1. ceturkšņa e-Ziņas