Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Veselības un sociālo jautājumu komitejā pārrunā aktualitātes cilvēkresursu jomā

Fotot: Ogreds novada pašvaldība

Latvijas Pašvaldību savienības Veselības un sociālo jautājumu komitejā, kas 15.jūnijā notika Ogrē, pārrunātas aktualitātes cilvēkresursu jomā.

Komitejas izbraukuma sēde notika Ogres novada jaunajā bibliotēkā, un vispirms sēdes dalībnieki tika iepazīstināti ar Ogres novada aktualitātēm, bet pēc tam notika diskusijas par cienīgu darbu sociālajā jomā, cilvēkresursu politikas attīstību labklājības nozarē.

Pieredzē par sociālo darbinieku specializāciju ieviešanu dalījās Saldus novada pašvaldības aģentūras “Sociālais dienests” direktore Ina Behmane, bet par sociālās jomas aktualitātēm Ogres novadā informēja Ogres sociālā dienesta vadītāja Sarmīte Ozoliņa. Savukārt Latvijas Sociālo darbinieku biedrības valdes priekšsēdētājas vietnieks, Rīgas domes Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes priekšnieks, direktora vietnieks Mārtiņš Moors iepazīstināja ar profesionālo apvienību piedāvājumu pašvaldībām memoranda izpildei.

Pēc diskusijām un aktuālās informācijas uzklausīšanas sēdes dalībnieki apmeklēja Ogres novada Ģimenes atbalsta dienas centru, dienas centru "Saime" personām ar garīga rakstura traucējumiem un psihiskām salsimšanām, kā arī specializētās darbnīcas personām ar garīga rakstura traucējumiem.

Komitejas sēde tika organizēta ar Labklājības ministrijas īstenotā projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” atbalstu

Saldus novada prezentācija
Profesionālo apvienību piedāvājums - prezentācija
Ogres novada prezentācija