Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS aicina ieinteresētos piegādātājus pievienoties LPS dinamisko iepirkumu sistēmai

Aicinām jebkuru ieinteresēto piegādātāju pieteikties Latvijas Pašvaldību savienības izveidotajā dinamisko iepirkumu sistēmā “Semināru organizēšanas pakalpojumi sanāksmju reģionālo tīklu ietvaros, treneru apmācības sanāksmju un labas pārvaldības apmācības semināru norisēm” (turpmāk - DIS).

Šī sistēma ir EIS e-konkursu apakšsistēma, izveidota semināru pakalpojumu nodrošināšanai viena LPS projekta ietvaros līdz 2024.gada aprīlim, kurā visiem tajā iekļautajiem dalībniekiem ir tiesības pieteikties uz sistēmā izsludinātajiem iepirkumiem par semināru organizēšanas pakalpojumiem.

Kādi ir nosacījumi, lai piegādātājs tiktu iekļauts DIS sistēmā?

Lai piegādātājs tiktu iekļauts DIS sistēmā https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/73112 EIS e-konkursu apakšsistēmā jāiesniedz pieteikums (1.pielikums) un dokumenti par pieredzes apliecināšanu (2.pielikums).

Uz kandidātu nedrīkst attiekties izslēgšanas nosacījumi, ko paredz DIS Nolikums (3.pielikums)

Kandidātu atlases prasības ir aprakstītas kandidātu atlases nolikumā.

Pēc reģistrēšanās DIS sistēmā

Atsevišķā iepirkuma uzaicinājums tiks ievietots EIS e-konkursu apakšsistēmā un EIS automātiski nosūtīts paziņojumu visiem DIS dalībniekiem par atsevišķo iepirkumu.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš -  10 darba dienas.

LPS izvērtēs iesniegtos piedāvājumus un izvēlēsies piedāvājumu ar zemāko cenu. Ar uzvarētāju tiks noslēgts līgums par konkrētā semināra organizēšanu (Līguma projekts pievienots Nolikuma 5.pielikumā).

Visā DIS darbība laikā spēkā ir Dinamiskās iepirkumu sistēmas darbības noteikumi (Nolikuma 4.pielikums).

LPS aicinājumu iesniegt cenu piedāvājumu katram konkrētam semināram varēsim izsūtīt tikai tiem pakalpojumu sniedzējiem, kas būs reģistrējušies DIS. Tāpēc lūdzam reģistrēties un jautājumu gadījumā sazināties ar Elektronisko iepirkumu sistēmas lietotāju vienotais atbalsta centru – 66155511, eis@vraa.gov.lv.

Par reģistrēšanos

Kandidāti, kas vēl nav reģistrējušies Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS), šeit ir pieejama video pamācība kā to iespējams izdarīt: http://paligs.eis.gov.lv/piegadatajiem/N_1_3.html un droši zvaniet uz Elektronisko iepirkumu sistēmas lietotāju vienotais atbalsta centru par visiem neskaidrajiem jautājumiem 6615551.

Pēc tam kad, tas ir izdarīts, nepieciešams pieteikties dinamisko iepirkumu sistēmai “Semināru organizēšanas pakalpojumi sanāksmju reģionālo tīklu ietvaros, treneru apmācības sanāksmju un labas pārvaldības apmācības semināru norisēm” šeit: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/73112

Un video pamācība kā to izdarīt atrodama šeit: http://paligs.eis.gov.lv/piegadatajiem/N_5_3.html

Kad būsiet reģistrējušies DIS sistēmai, par katru izsludināto semināru EIS automātiski nosūtīts paziņojumu visiem DIS dalībniekiem, un būs nepieciešams norādīt tikai konkrētā izsludināta semināra izmaksas. Nebūs nepieciešams iesniegt vēlreiz kandidātu atlases dokumentus.

Pielikumā divi dokumenti, kurus būs nepieciešams iesniegt EISā, kā arī jāiesniedz gala pasūtītāju parakstītas atsauksmes, pakalpojumu nodošanas-pieņemšanas aktus vai citus dokumentus, kas apliecina pieredzes aprakstā norādīto, kā arī no kuriem nepārprotami secināms, ka Kandidāts ir veicis pieredzes aprakstā norādīto pakalpojumu sniegšanu (ir minēts pielikumā “Kandidāta pieredzes saraksts”) un Nolikums, kurā atrodama papildus informācija.

Gaidām Jūsu pieteikumu!

Pieteikums
Kandidāta pieredzes saraksts
DIS Nolikums informācijai
DIS instrukcija piegādātājiem