Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

Rokasgrāmata par darbu ar jaunatni pēc ATR

Latvijas Jaunatnes padome (LJP) sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju (IZM), Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru (JSPA) un Latvijas Pašvaldību savienību (LPS) ir izveidojusi rokasgrāmatu un apkopojusi ieteikumus pašvaldībām darba ar jaunatni sistēmas attīstībai un darba ar jaunatni veikšanai pēc administratīvi teritoriālās reformas (ATR).

Pašvaldību apvienošanās ir lieliska iespēja izvērtēt pašreizējo sistēmu, to uzlabot un, iespējams, izveidot jaunu, efektīvu sistēmu un mehānismus darbam ar jaunatni pašvaldībā.

Rokasgrāmata pieejama zemāk, kā arī šeit.

 

Latvijas Jaunatnes padome, kas 38 jaunatnes organizācijas, organizē kampaņu #TapisArJauniešuEnerģiju, vēloties skaidrot sabiedrībai un lēmumu pieņēmējiem, kāpēc jauniešiem ir jābūt prioritātei un kāpēc tajos jāiegulda jau tagad.

Pielikumā zemāk atradīsit materiālu, kurā kaidroti kampaņas mērķi un iespējas iesaistīties.

 

Rokasgrāmata darbam ar jaunatni pēc ATR
#TapisArJauniešuEnerģiju