Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

Iniciatīvu konkurss jauniešiem, iespēja saņemt līdz 1000 eiro, lai īstenotu savu ideju

Vai tev ir kāda forša ideja, bet nav naudas lai to realizētu?

Ja tev ir padomā idejas aktivitātēm, kas varētu uzlabot jauniešu garīgo un fizisko veselību, veicinātu iekļaušanu, vienlīdzību, un jauniešu iesaistīšanos, piemēram, jaunatnes organizācijās tad Latvijas Jaunatnes padome dos finansējumu līdz 1000 eiro, lai realizētu savu ideju!

Tu varēsi ideju īstenot savā reģionā, pilsētā vai ciemā un izdomāt piemēram, kampaņas, jauniešu aktivizācijas aktivitātes, sporta spēles, darbnīcas, performanci, koncertu, video reportāžas, brīvprātīgo piesaistes aktivizāciju un citas aktivitātes.

Pateicoties Eiropas Jaunatnes gadam tu vari izmantot iespēju un iesūtīt savu ideju iniciatīvai un iegūt līdz 1000 eiro, lai padarītu savu ideju par realitāti. Vairāk par to kā pieteikt savu iniciatīvu meklē šeit.

Iniciatīvas var iesniegt šī gada laikā līdz finansējums katrā reģionā ir beidzies. Iesakām iesniegt iniciatīvas dalībai jauniešu festivālā KOPUMS līdz 30. jūlijam, lai komisija varētu tās izskatīt.

Turpmāk aicinām iesniegt iniciatīvas līdz tekošā mēneša 5. datumam, jo komisija izskatīs iniciatīvu pieteikumus katra mēneša 10. datumā!