Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

Izstrādāti materiāli jauniešiem par vēlēšanu norisi

"Attīstības platforma You+" izstrādājusi “Jaunā vēlētāja rokasgrāmata, kurā vienkopus apkopota informāciju, kura nepieciešama jebkuram jaunietim, lai pilnvērtīgāk izprastu vēlēšanu procesus un pats galvenais - piedalītos vēlēšanās.Materiālā “Jaunā vēlētāja rokasgrāmata” ir iekļauti gan praktiski padomi, gan nepieciešamā pamatinformācija.

"Klubs Māja - jaunatne vienotai Eiropai" izstrādajusi materiālu "Kā neapjukt vēlēšanu džungļos?". Materiālā apkopota informācija un praktiski padomi jauniešiem, lai izprastu vēlēšanu procesu. Tāpat ir radīti arī materiāli pedagogiem un jaunatnes darbiniekiem, lai palīdzētu jauniešiem orientēties vēlēšanu procesā, tie pieejami šeit.

Vairāk par vēlēšanu procesu iespējams uzzināt Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā ww.cvk.lv