Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

Aicinām pieteikt dalību Jaunatnes konsultatīvās padomes sēdei

Jaunatnes konsultatīvās padomes sēde notiks 2023. gada 13. decembrī Izglītības un zinātnes ministrijā no plkst. 13.00 – 14.40Aicinām līdz š.g. 6. decembrim pieteikties uz sēdi, nosūtot savu vārdu, uzvārdu un pārstāvēto organizāciju uz e-pasta adresi davids.garsva@izm.gov.lv

Sēdes darba kārtībā:

  • Sēdes atklāšana, darba kārtības apstiprināšana
  • Likumprojekta “Grozījumi Jaunatnes likumā”  iesniegto priekšlikumu izskatīšana
  • Jaunatnes politikas valsts programmas 2022. – 2023.g. sasniegtie rezultāti un Jaunatnes politikas valsts programmas 2024. gada prioritātes
  • Jaunatnes konsultatīvās padomes nolikuma grozījumu projekts
  • Jaunatnes konsultatīvās padomes 2024. gada darba plāns - priekšlikumi
  • Citi jautājumi

 

*Jaunatnes konsultatīvā padome ir padomdevēja institūcija, kuras mērķis ir veicināt saskaņotas jaunatnes politikas izstrādi un īstenošanu dažādos pārvaldes līmeņos (pašvaldības, nacionālā un Eiropas Savienības līmenī), kā arī veicināt jauniešu līdzdalību lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē. Padomes lēmumiem ir ieteikuma raksturs.