Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldību pārstāvju darba vizīte Azerbaidžānā

No 15. līdz 20. oktobrim Azerbaidžānu darba vizītē apmeklē Latvijas pašvaldību vadītāju delegācija. Latvijas delegācija tiekas ar Azerbaidžānas Pašvaldību asociācijas vadību un apmeklē vairākas sadraudzības pašvaldības, kur arī pārrunā līdzšinējo abu valstu pašvaldību sadraudzību un turpmākās sadarbības iespējas. Delegācija tikās arī ar Latvijas Republikas vēstnieku Azerbaidžānā Juri Maklakova kungu, apmeklēja Surahanas un Abšeronas rajona pašvaldības. Kā arī delegācijai bija iespēja tikties ar Azerbaidžānas Ekoloğijas un dabas resursu ministru Mukhtar Babayev. 

Uz Azerbaidžānu darba vizītē devies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) priekšsēdis Gints Kaminskis, Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis, Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, Dobeles novada domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns, Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, Priekules novada domes priekšsēdētāja Vija Jablonska, Grobiņas novada domes priekšsēdētājs Aivars Priedols un LPS padomniece ārējo sakaru jautājumos Elita Kresse.