Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Sākusies reģistrācija Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļas virtuālajiem semināriem

Sākusies reģistrācija Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļas pasākumiem, kas šogad norisināsies virtuālo sesiju veidā no 5. līdz 22. oktobrim.

Interesentiem būs iespēja izvēlēties saistošākos seminārus no vairāk kā 500 piedāvātajiem, kas veltīti tādām tēmām kā iespēju nodrošināšana iedzīvotājiem, kohēzija un sadarbība un Zaļā Eiropa. Reģistrēties semināriem var līdz 27. septembrim!

Aicinām piedalīties arī Latvijas Pašvaldību savienības līdzorganizētājā seminārā, kas veltīts ANO Ilgtspējīgas attīstības mērķu ieviešanai pašvaldībās un notiks 5. oktobrī 14:30 – 16:00 (Briseles laiks). Tajā piedalīsies pārstāvji no Latvijas, Spānijas, Itālijas, Beļģijas, Apvienotās Karalistes un Portugāles.

Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļa ir gadskārtējs Eiropas Reģionu komitejas un Eiropas komisijas rīkots pasākums, kas kopš 2003. gada notiek Briselē un kura laikā vietējo un reģionālo pašvaldību pārstāvji, kā arī eksperti un akadēmisko aprindu pārstāvji var dalīties ar labās prakses piemēriem un zinātību pašvaldību attīstības jomā. Tas ir arī atzīts forums, kurā notiek politiska līmeņa saziņa par Eiropas Savienības kohēzijas politikas attīstību un paveras iespēja vērst lēmumu pieņēmēju uzmanību uz vietējo un reģionālo pašvaldību nozīmi Eiropas Savienības politikas veidošanā. Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļa ir lielākais šāda veida publiskais Eiropas mēroga pasākums.