Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Piedalieties seminārā ar Eiropas Komisijas pārstāvjiem “ES programmas: kā tās vislabāk izmantot Latvijā?”

15. jūnijā 11:00 – 13:00 aicinām piedalīties tiešsaistes seminārā “ES programmas: kā tās vislabāk izmantot Latvijā?”, ko Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) rīko sadarbībā ar Eiropas Komisijas Reģionālās politikas un pilsētpolitikas ģenerāldirektorāta un Vides ģenerāldirektorāta pārstāvjiem. Reģistrēšanās līdz 14. jūnijam LPS tīmekļa vietnē. Semināra darba valoda - latviešu.

Seminārā aicināti piedalīties Latvijas pašvaldību Attīstības pārvalžu pārstāvji, projektu speciālisti un citi darbinieki, kuri plāno un koordinē pašvaldību attīstību, Eiropas Savienības programmu finanšu līdzekļu piesaisti projektu īstenošanai, kā arī īsteno pašvaldībās projektus. Tā būs iespēja nepastarpināti iegūt informāciju no Eiropas Komisijas pārstāvjiem par aktuālajām Eiropas Savienības programmām, kurās atvērti vai tuvākajā laikā plānoti projektu uzsaukumi.

Šis tiešsaistes seminārs ir pirmais divu semināru sērijā. Otrā daļa plānota kā izpētes vizīte Briselē šā gada rudenī vairākos Eiropas Komisijas ģenerāldirektorātos, aptverot tēmas par ES fondu programmām un to piedāvātajām projektu iespējām, kā arī iepazīstoties ar vairākiem Beļģijas pašvaldībās īstenotiem labās prakses piemēriem.

Darba kārtība