Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldības aicinātas iesniegt pieteikumus REGIOSTARS 2024 konkursam

Pašvaldības, kas īstenojušas Eiropas Savienības līdzfinansētus projektus, līdz 31. maijam aicinātas iesniegt pieteikumus REGIOSTARS 2024. gada konkursam!

REGIOSTARS ir ikgadējais konkurss, ko Eiropas Komisijas Reģionālās politikas un pilsētpolitikas ģenerāldirektorāts (DG REGIO) rīko kopš 2008. gada. Tas kļuvis par Eiropas izcilības zīmi Eiropas Savienības finansētiem projektiem, apliecinot plašākai sabiedrībai reģionālās attīstības ietekmi un iekļautību.

2024. gadā projekti sacenšas piecās kategorijās, kas atbilst Eiropas Savienības kohēzijas politikas mērķiem: konkurētspējīga un vieda Eiropa; zaļa Eiropa; savienota Eiropa; sociāla un iekļaujoša Eiropa; iedzīvotājiem tuvāka Eiropa. Pieteikuma iesniegšanas brīdī projektam jābūt pabeigtam.

Pieteikumam jāattiecas uz projektu, kas, sākot no 2014. gada 1. janvāra, saņēmis Eiropas Savienības līdzfinansējumu no Eiropas Reģionālās attīstības fonda, Kohēzijas fonda, Eiropas Sociālā fonda, Taisnīgās pārejas fonda vai Interreg programmas.

DG REGIO jo īpaši mudina pieteikt projektus no salīdzinoši mazāk attīstītajiem reģioniem.

Papildu informāciju atradīsiet konkursam veltītajā tīmekļa vietnē.