Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS diskusija par kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības attīstības iespējām

Norises datums: 15. decembris

Norises laiks: no plkst. 14.00 līdz 16.00

Norises vieta: LPS ēka, Rīga, Mazā Pils iela 1, 4. stāva zāle

Šī ir plānota kā darba diskusija ar Finanšu ministrijas un pašvaldību pārstāvju dalību par krājaizdevu sabiedrību lomu sabiedrībā un attīstību. Krājaizdevu sabiedrība ir biedru dibināts un pārvaldīts finanšu kooperatīvs, kas spēj apmierināt biedru ikdienas vajadzības, iesaistot šajā procesā pašus cilvēkus. Domājot par visu reģionu attīstību un lai Latvijas iedzīvotājiem būtu iespēja dzīvot laukos, krājaizdevu sabiedrību pastāvēšanas un attīstības jautājums skar arī pašvaldību attīstības jautājumus. 

Darba diskusijā tiks izskatītas šādas tēmas:

1) pašreizējā normatīvā bāze KKS un pašvaldības iesaistes iespējas; 

2) krājaizdevu sabiedrību turpmākās attīstības perspektīvas;

3) krājaizdevu sabiedrību apvienības likums un kooperatīvā banka jeb otrā līmeņa kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība. 

Diskusija tiek piedāvātā paralēli ar video tiešraidi internetā. Tas nozīmē, ka dalībnieki, kuriem nav iespējas ierasties uz diskusiju klātienē, varēs vērot tās norisi internetā, kā arī piedalīties diskusijās un/vai uzdot jautājumus, sūtot tos uz e-pasta adresi: tiesraide@lps.lv.  LPS vietnē: http://www.lps.lv/tiešraide/.

Vēršam Jūsu uzmanību, ka šī ir diskusija un KKS ieraksts netiks uzglabāts LPS arhīvā, tāpēc lūdzam rast iespēju piedalīties vai arī vērot video tiešraidi.    

 

Andra Feldmane,

LPS padomniece uzņēmējdarbības jautājumos