Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS dalība Lielo un stratēģiski nozīmīgo investīciju projektu koordinācijas padomes sēdē

28. novembrī Ministru prezidenta Artura Krišjāņa Kariņa vadībā notika Lielo un stratēģiski nozīmīgo investīciju projektu koordinācijas padomes sēde, kurā piedalījās arī LPS priekšsēdis Gints Kaminskis un Tukuma un Dobeles novada domes pārstāvji.

Lielo un stratēģiski nozīmīgo investīciju projektu koordinācijas padome darbojas, lai nodrošinātu saskaņotu starpresoru sadarbību sekmīgai investīciju projektu īstenošanai Latvijas valsts interesēs, kā arī lai lemtu par nepieciešamajiem pasākumiem konkrētu projektu virzīšanā. Padomi vada Ministru prezidents.

Šoreiz sēdē tika skatīti jautājumi par vēja enerģijas attīstību Nacionālā enerģētikas un klimata plāna 2021.–2030. gadam ietvaros, par ko ziņoja ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) ziņojums par investīciju projektu aktualitātēm atjaunojamo energoresursu jomā, ar ko iepazīstināja LIAA Investīciju projektu departamenta direktors Ģirts Blumers.

Sēdes fotogalerija pieejama šeit.

Andra Feldmane,

LPS padomniece uzņēmējdarbības jautājumos

Foto: Valsts kanceleja