Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS balva konkursa “Drošākais uzņēmuma autoparks 2019” bronzas laureātiem – Mazsalacas novadam

Ar mērķi noskaidrot Latvijā prasmīgākos un atbildīgākos uzņēmumu un pašvaldību autoparku pārvaldītājus, kā arī uzlabot kopējo satiksmes drošību, ieviešot praktiskas un pozitīvas pārmaiņas autoparku pārvaldīšanā, jau septīto gadu apdrošināšanas sabiedrība BALTA (PZU grupa) un Satiksmes ministrija rīkoja konkursu “Drošākais uzņēmuma autoparks”.

Šogad konkursa finālā iekļuva 58 uzņēmumi, iestādes un pašvaldības, kas tika vērtēti piecās kategorijās: pasažieru pārvadātāji, vietējie kravu pārvadātāji un speciālais transports, starptautiskie kravu pārvadātāji, zemāka riska autotransports un valsts un pašvaldību autoparki. Labākie dalībnieki konkursa noslēguma ceremonijā saņēma vienu no trim – zelta, sudraba vai bronzas – balvām.

Par uzvarētāju un zelta laureātu pasažieru pārvadātāju kategorijā atzīts pašvaldības SIA “Ventspils reiss”.

Bronza valsts un pašvaldību autoparku kategorijā piešķirta divām pašvaldībām – Mazsalacas novadam un Gulbenes novadam.

Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 28. novembrī Rīgas Motormuzejā LPS priekšsēdis Gints Kaminskis pasniedza LPS speciālbalvu Mazsalacas novada pašvaldībai.

Konkursu organizē BALTA sadarbībā ar Satiksmes ministriju. Gada balvu atbalsta un izpratni par ilgtspējīgu un sociāli atbildīgu autoparku pārvaldi palīdz veicināt Ceļu satiksmes drošības direkcija, SIA “Autonams”, “Moller Auto Lidosta” Volkswagen centrs, SIA “Circle K Latvia”, SIA “SEB līzings”, Latvijas Automotobiedrība (LAMB), biedrība “Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts” (InCSR), Latvijas Darba devēju konfederācija, Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācija un Latvijas Pašvaldību savienība.

Jana Bunkus,

LPS Komunikācijas nodaļas vadītāja,

padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos