Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Politiķi atbildēs arī uz LPS sagatavotajiem jautājumiem mediķu rīkotajā viktorīnā “Valsts budžets 2020”

Foto: Saeima

 

Trešdien, 11. decembrī, Latvijas Ārstu biedrība (LĀB), Latvijas Jauno ārstu asociācija un Latvijas Māsu asociācija sadarbībā ar “Prāta spēlēm” rīko viktorīnu “Valsts budžets 2020”, lai pārbaudītu Saeimas deputātu, premjera un ministru zināšanas par 2020. gada valsts budžetu.

Atbalstot medicīnas darbiniekus, arī Latvijas Pašvaldību savienība ir sagatavojusi politiķiem vairākus jautājumus, akcentējot pašvaldībām nozīmīgas tēmas valsts budžeta kontekstā, tai skaitā par nodokļiem, finansējumu autoceļiem u.c.

Viktorīnas rezultātus organizatori paziņos tajā pašā dienā, bet detalizēta to analīze būs pieejama tuvākajās dienās. Kopumā jautājumus viktorīnai sagatavojuši “Prāta spēļu” organizatori kopā ar politikas, tiesību un ekonomikas ekspertiem.

Viktorīna notiks no plkst. 16 līdz 18 LĀB Rīgā, Blaumaņa ielā 38/40, Viesību zālē 3. stāvā. Ikviens interesents pasākumu var apmeklēt bez maksas.

Viktorīnas norisei varēs sekot līdzi ziņu portālā Delfi.lv un tā sociālo tīklu profilos.

Detalizēta informācija par viktorīnu pieejama šeit.

 

Informāciju sagatavojusi:

Liene Užule,

LPS Komunikācijas nodaļas vadītāja

Mobilais tālrunis: +371 26519920

E-pasts: liene.uzule@lps.lv

 

www.lps.lv

Twitter: @lps_lv; @LPSBrux

Facebook: @PasvaldibuSavieniba