Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Atjaunots sadarbības līgums starp LPS un LTA

11. jūnijā Pašvaldību savienībā LPS priekšsēdis Gints Kaminskis un Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs parakstīja atjaunoto sadarbības līgumu starp Latvijas Pašvaldību savienību (LPS) un Latvijas Tirgotāju asociāciju (LTA).

Pirmo reizi sadarbības līgums abu organizāciju starpā tika noslēgts vēl pagājušajā gadsimtā, un nu pēc gadsimta ceturkšņa tas atjaunots.

Abu biedrību lielākais kopdarbs daudzu gadu garumā ir ikgadējā konkursa “Latvijas labākais tirgotājs” organizēšana. Šis konkurss tiek rīkots ar mērķi panākt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas kultūras uzlabošanu, paaugstināt tirgotāju un krodzinieku profesionalitāti, popularizēt labākos tirdzniecības un ēdināšanas uzņēmumus un to darbiniekus un veicināt uzņēmējdarbības attīstību pilsētās un novados.

Atbilstoši atjaunotajam līgumam LPS apņemas būt par konkursa informatīvo atbalstītāju un informēt pašvaldības par konkursa norisi un aicināt piedalīties tajā vietējos uzņēmējus, kā arī atspoguļot konkursa gaitu un labāko pieredzi LPS informatīvajos kanālos, tajā skaitā iknedēļas informatīvajā izdevumā “Infologs”. Savukārt LTA apņemas sniegt Pašvaldību savienībai nepieciešamo informāciju par konkursu un gādāt par pašvaldību reklāmu un reputācijas celšanu.