Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par pašvaldību komunikāciju: iespējas, izaicinājumi un realitāte

3. septembrī Latvijas Pašvaldību savienībā notika videokonference par pašvaldību komunikāciju – iespējām, izaicinājumiem un realitāti –, kurā uzstājās Biznesa augstskolas “Turība” pasniedzējas Jana Bunkus un Jolanta Derkevica-Pilskunga.

Biznesa augstskolas “Turība” Komunikācijas virziena vadītāja, lektore, Latvijas Asociācijas sabiedrisko attiecību profesionāļiem Valdes locekle, komunikācijas profesionāle Jana Bunkus, savā prezentācijā "Komunikācijas eksperts un burvis – viegli sajaukt" pastāstīja gan par savu pieredzi, gan pašvaldību komunikācijas speciālistu ikdienas pienākumiem. Viņa arī iepazīstināja ar pērn veikto pētījumu par Latvijas pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistu profesionālās darbības problēmām un iespējamiem risinājumiem un sniedza savus secinājumus un ieteikumus. Viena no galvenajām rekomendācijām: mērķtiecīgi jāsekmē sabiedrisko attiecību speciālistu profesionalitāte, nosakot arī konkrētus amata pienākumus, kā arī nebaidoties viņus gatavot kā vadības līmeņa speciālistus.

Savukārt viņas kolēģe Jolanta Derkevica-Pilskunga, kas ir Biznesa augstskolas “Turība” Komunikācijas virziena maģistrantūras programmas vadītāja, lektore, komunikācijas profesionāle, “JDP Integrated Communications” īpašniece, dalījās pieredzē un ieteikumos par pašvaldību komunikāciju, kas var būt gan kā bieds, gan kā sabiedrotais. Lai virsroku ņemtu otrais, svarīga nozīme ir pašvaldības komunikācijas stratēģijai, dažādām kampaņām, mārketingam, daudzpusīgam un saistošam saturam un, protams, personībām, kas to veido.

Abas prezentācijas skatiet zemāk!

Videokonferences ieraksts pieejams LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs – Videoarhīvs” vai šeit.

Liene Užule,

LPS Komunikācijas nodaļas vadītāja,

padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos

Gunta Klismeta,

LPS Komunikācijas nodaļas redaktore

Jana Bunkus - Komunikācijas eksperti un burvis - viegli sajaukt
Jolanta Derkevica-Pilskunga - Pašvaldību komunikācija - bieds vai sabiedrotais