Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Notiks atklāšanas sanāksme par Nacionālās atvērtās pārvaldības rīcības plānu 2022.-2025.gadam

Valsts kanceleja sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību 2022.gada 9.jūnijā organizē videokonferenci – “Atklāšanas sanāksme pašvaldībām par Latvijas piekto Nacionālās atvērtās pārvaldības rīcības plānu 2022.-2025.gadam”.

Videokonference sāksies plkst.15 un tajā aicināti piedalīties gan pašvaldību deputāti, gan arī darbinieki.

Pasākumā plānota dalībnieku iepazīstināšana ar plāna mērķi, ietvertajiem pasākumiem un ieviešanas jautājumiem. Par pašvaldības pieredzi, īstenojot atvērtās pārvaldības aktivitātes, dalīsies Rīgas valstspilsētas pašvaldība, bet par atvērtības standartu iedzīvināšanu pašvaldībās pastāstīs biedrība “Sabiedriskās politikas centrs Providus”. Pasākuma noslēgumā plānota diskusija par pašvaldību iespējām ieviest atvērtās pārvaldības pasākumus, kā arī tiks sniegtas atbildes uz uzdotajiem jautājumiem.

Videokonference norisināsies tiešsaistes formātā un to varēs vērot videotiešraidē Latvijas Pašvaldību savienības mājas lapā: https://www.lps.lv/lv/tiesraides-videoarhivs/tiesraide/812-9-junja-plkst-1500-par-latvijas-piekto-nacionalo-atvertas-parvaldibas-ricibas-planu-20222025-gadam. Pasākuma laikā jautājumus varēs uzdot rakstveidā, tos sūtot uz e-pasta adresi: tiesraide@lps.lv.

Pasākumam varēs pieslēgties arī MS Teams platformā, izmantojot šo saiti: pievienošanās saite.

Videokonferences programma
Latvijas Piektais nacionālais atvērtās pārvaldības rīcības plāns 2022. - 2025. Gadam
Rīga ceļā uz labu un atvērtu pārvaldību: paveiktais un darāmais
Atvērtības standartu iedzīvināšana pašvaldībās