Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Notiks Latvijas pašvaldību vadītāju tikšanās ar Ministru prezidentu

Ceturtdien, 22. decembrī, notiks Latvijas pašvaldību vadītāju tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, lai jaunajai valdībai sākot darbu, pārrunātu pašvaldībām aktuālos jautājumus.

LPS priekšsēdis Gints Kaminskis: "Sekmīga valsts pārvaldes darbības nodrošināšana ir iespējama tikai strādājot kopā ar pašvaldībām – to ir pierādījuši pēdējā laika ģeopolitiskie un ekonomiskie notikumi. Savukārt patlaban viens jaunās valdības darba kārtības aktuālajiem jautājumiem ir rīcības plāna izstrāde, kur ļoti svarīgs ir tieši pašvaldību redzējums."

Tikšanās notiks pēc LPS priekšsēža ierosinājuma, kam Ministru prezidents atsaucās, apņemoties to organizēt uzreiz pēc valdības apstiprināšanas. Tikšanās laikā pašvaldību vadītāji ar Ministru prezidentu pārrunās pašvaldībām aktuālos jautājumus, kā arī iezīmēs kopīgi paveicamos darbus un novadu un valstspilsētu izaicinājumus, kur nepieciešama valsts pārvaldes iesaiste.

Tikšanās notiks Ministru kabinetā un sāksies plkst.15:30.