Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

12. aprīlī notiks projekta noslēguma konference par pašvaldību sadarbību un labu pārvaldību

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!

Kopš 2021. gada jūnija ilgušais Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) realizētais projekts, kas ieviests Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014. - 2021. gada perioda programmā “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” strauji tuvojas noslēgumam.

Tāpēc aicinām piedalīties projekta “Latvijas pašvaldību sadarbības veicināšana un labas pārvaldības stiprināšana” noslēguma konferencē 12. aprīlī plkst. 10:00 Siguldas Devonā. Konferenci atklās LPS priekšsēdis Gints Kaminskis,  Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa un Norvēģijas vēstniecības vadītājas vietniece Hilde Berit Eide.

Par projekta galvenajiem ieguvumiem vēstīs arī projekta partneru Norvēģijas Vietējo un reģionālo pašvaldību asociācijas un Latvijas Lielo pilsētu asociācijas pārstāvji.

Agnese Cimdiņa, PhD, PwC Latvija Dažādības un Iekļaušanas prakses vadītāja stāstīs par sadarbību no uzticēšanās prizmas, kā arī par Ziemeļvalstu pieredzi gan sadarbībā, gan uzticēšanās laukā.

Paneļdiskusija būs par secinājumiem un nākotnes perspektīvām pašvaldību sadarbībā un labas pārvaldības veicināšanā.

Noslēgumā starpkultūru eksperts un iedvesmotājs Pellegrino Riccardi stāstīs, kā mūsdienu neparedzamajā pasaulē raudzīties nākotnē cerīgi un reālistiski.

 

Darba kārtība zemāk.

Noslēguma konferenci īsteno projektā “Latvijas pašvaldību sadarbības veicināšana un labas pārvaldības stiprināšana”, kas ieviests Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) finanšu instrumenta 2014. - 2021. gada perioda programmā “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība”. EEZ finanšu instruments ir finansiāls atbalsts, ko sniedz Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Projekta mērķis ir pašvaldību sadarbības optimizācija un labas pārvaldības principu veicināšana Latvijas pašvaldībās, lai uzlabotu publisko pakalpojumu kvalitāti un efektivitāti. 

Projekta “Latvijas pašvaldību sadarbības veicināšana un labas pārvaldības stiprināšana” NOSLĒGUMA KONFERENCE_DK_12.04.2024