Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

VVD aicina uz publisku pasākumu Inčukalna sērskābā gudrona dīķa teritorijā

Valsts vides dienests (VVD) aicina Inčukalna novada iedzīvotājus un citus ieinteresētos uz Inčukalna sērskābā gudrona dīķu sanācijas publisko pasākumu, kas notiks 21. augustā plkst. 9:15 Inčukalna novadā, Dienvidu dīķa teritorijā. Pasākuma atklāšanā piedalīsies arī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards. 

Sanācijas darbu veicēji pilnsabiedrība “Inčukalns EKO” rādīs, kā notiek gudrona sagatavošana nosūtīšanai uz SIA „CEMEX” ražotni Brocēnos. Pasākuma dalībnieki varēs uzdot jautājumus.

Tie dalībnieki, kuriem šis norises laiks nebūs pieejams, varēs apmeklēt Inčukalna sērskābā gudrona Dienvidu dīķa teritoriju iepriekš noteiktajā laikā, plkst. 14.

Tā kā pasākums tiek organizēts ar bīstamiem atkritumiem piesārņotā teritorijā, dalību pasākumā lūgums pieteikt līdz 16. augusta plkst. 16, informējot par to Valsts vides dienesta projekta vadītāju Madaru Zingeri, e-pasts: madara.zingere@vvd.gov.lv, tel.: 25781800. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūdzam pieteikties savlaicīgi. Nokļūšana uz pasākuma teritoriju dalībniekiem jānodrošina pašiem.

Foto: Inčukalna novada dome, www.incukalns.lv