Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldību iestāžu darbiniekus aicina piedalīties digitālo aģentu mācībās

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) īstenotajā komunikācijas un mācību programmā “Mana Latvija.lv. Dari digitāli!” pašvaldību iestāžu darbinieki tiek aicināti apgūt kursu “Digitālā saziņa ar valsti: dzīves situācijās noderīgi e-risinājumi”, kas sagatavo e-risinājumus pārzinošus speciālistus un iedzīvotāju konsultantus – digitālos aģentus.

Bezmaksas mācības pašvaldību iestāžu darbiniekiem tiek īstenotas kopš 2018. gada novembra, un to dalībnieki tiek izglītoti par dažādās dzīves situācijās izmantojamiem valsts un pašvaldību e-risinājumiem – e-pakalpojumiem, platformām un e-rīkiem. Kurss tiek organizēts kā praktiskas 8 akadēmisko stundu nodarbības datorklasē klātienē pieredzējuša pasniedzēja vadībā. Mācības tiek īstenotas gan Rīgā, gan reģionos.

Pieteikšanās mācībām:

  • individuāli, aizpildot elektronisko pieteikšanās anketu;
  • grupās, sazinoties ar programmas pārstāvi Elīnu Plāni (e-pasts: elina.plane@bda.lv, mob. tel.: 29624944). Minimālais dalībnieku skaits grupā mācībām Rīgā – 8, reģionos – 10. Maksimālais dalībnieku skaits grupā – 15.

Vairāk par programmas norisi iespējams uzzināt YouTube kanālā “Latvija.lv”, sadaļā “Digitālo aģentu mācības un intervijas”, savukārt vietnē mana.latvija.lv var iepazīties ar dažādiem dzīves situācijas aprakstiem.

Mācību kursa anotācija