Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

18. martā Jaunjelgavas novada ļaudis veidos dzīvo ķēdi bibliotēkas pārcelšanai uz jaunām telpām

18. martā Jaunjelgavā būs ilgi gaidīts un nebijis notikums: pilsētnieki, novadnieki un draugi no kaimiņu novadiem veidos dzīvo ķēdi, lai palīdzētu pārcelt bibliotēkas grāmatas no pašreizējās ēkas uz jaunajām bibliotēkas telpām Jaunjelgavas vidusskolā.

Ikviens aicināts piedalīties šajā vienreizējā notikumā, ierodoties bibliotēkas vecajās telpās Jelgavas ielā 31 īsi pirms plkst. 14, kad sāksies grāmatu nodošana no rokas rokās, lai tās droši un ātri pārceļotu uz savu jauno mājvietu Uzvaras ielā 1. Talkas muzikālo pavadījumu sarūpēs Jaunjelgavas Kultūras nama mākslinieki.

Pēc labi padarīta darba ap plkst. 16 talcinieki aicināti Liepu parkā uz tēju, desiņām un nelielu pateicības pasākumu.

No aprīļa Jaunjelgavas bibliotēka atradīsies tikko izremontētās, īpaši bibliotēkas vajadzībām pārplānotās telpās Jaunjelgavas vidusskolā, ar atsevišķu ieeju no skolas ziemeļu gala. Pēc ilgāka pārtraukuma vienās telpās nu būs pieaugušo un bērnu bibliotēka, kas tādējādi būs draudzīgāka ģimenēm, kuras bibliotēku vēlas apmeklēt kopā.

Evija Vectirāne,

Jaunjelgavas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste