Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Lucavsalā darbu sāk pludmales lasītava

1. jūnijā plkst. 12 Lucavsalas atpūtas parkā sāksies Rīgas Centrālās bibliotēkas (RCB) Pludmales lasītavas jaunā sezona. Šīs vasaras jaunums – katru trešdienu plkst. 18 RCB Pludmales lasītavā brīvā dabā notiks dažādi kultūras pasākumi. Tās būs tikšanās ar autoriem un izdevējiem, grāmatu atvēršanas svētki, prozas un dzejas lasījumi, muzikāli un teatrāli priekšnesumi, kā arī citas aktivitātes.

5. jūnijā plkst. 18 notiks pirmais Rīgas Centrālās bibliotēkas kultūras trešdienu pasākums Lucavsalas Pludmales lasītavā. Kopā ar galveno redaktori Sandru Ratnieci tiks atvērts Latvijas Rakstnieku savienības literārā mēnešraksta konTEKSTS jūnija numurs. Prozas darbu fragmentus lasīs Vija Laganovska un Evita Hofmane. Būs dzejas tekstu saspēle Sandras Martas Grudules un Kristīnes Geidas izpildījumā – viņas pārstāv autoru grupu "Dzejnieki liftā”.

Pludmales lasītava Lucavsalā darbosies no 1. jūnija līdz 31. augustam. Lasītava pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un piektdienās strādās no plkst. 12 līdz 17, trešdienās no plkst. 12 līdz 19, bet brīvdienās un svētku dienās – no plkst. 11 līdz 18.

Sliktu laikapstākļu gadījumā pasākumi var tikt atcelti vai pārcelti uz Rīgas Centrālo bibliotēku (Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā, Pasākumu zālē).

Tālrunis uzziņām: 25992395. Laipni aicināti visi interesenti!

Sagatavojusi Evita Hofmane,

Rīgas Centrālās bibliotēkas Pieaugušo literatūras galvenā bibliotekāre