Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicina pašvaldības pieteikties gada balvai “Drošākais autoparks 2019”

Vēlamies vērst jūsu uzmanību uz satiksmes drošību. Tādēļ aicinām jūsu pašvaldību pieteikties konkursā par drošāko autoparku. Par konkursa partneri kļuvusi arī Pašvaldību savienība, nosakot šo par svarīgu tēmu ikvienas pašvaldības dienaskārtībā.

 Ko nozīmē autoparks? Ja pašvaldības īpašumā ir vairākas automāšīnas skolas, policijas, sociālo darbinieku vai citām vajadzībām, jums ir savs autoparks, kura mērķtiecīga un gudra pārvaldība ir daļa no drošas satiksmes garantiem.

Ko jūs iegūsiet no dalības? Visām pašvaldībām neatkarīgu ekspertu komanda veiks bezmaksas autoparka auditu par autoparka stāvokli, neatkarīgi no automašīnu vecuma. Audita informācija būs pieejama tikai jums, lai jūs gūtu priekšstatu par sava autoparka stiprajām pusēm un jomām, kuras pilnveidot, tāpat saņemsiet ekspertu ieteikumus un citu pašvaldību labās prakses piemērus, lai pilnveidotu sava autoparka pārvaldību.

Vairāk informācijas par konkursu un vērtēšanas kritēriji šeit: www.drosakais.lv.

Pieteikšanās konkursam ir pavisam vienkārša un bez maksas. No jums tas prasīs tikai informāciju par autoparka stāvokli un parvaldību. Konkursa noslēgumā būs pieejams bezmaksas izglītojošs pasākums, kā arī apbalvošanas ceremonija, kur satiksies visi konkursa dalībnieki.

Nepalaidiet garām šo iespēju, piesakieties te: https://www.balta.lv/lv/dua-anketa?utm_source=email

Konkursu organizē apdrošināšanas sabiedrība “BALTA” sadarbībā ar Satiksmes ministriju un Ceļu satiksmes drošības direkciju. Gada balvu atbalsta un izpratni par ilgtspējīgu un sociāli atbildīgu autoparku pārvaldi palīdz veicināt Volkswagen centrs “Moller auto lidosta”, SIA “Autonams”, LAMB, SIA “SEB līzings”, SIA “Circle K Latvia”, biedrība “Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts” (InCSR), Latvijas Darba devēju konfederācija, Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācija un Latvijas Pašvaldību savienība.

Papildu informācijai par konkursa norisi:

Nadīna Erdmane

nadina@deepwhite.lv

+371 26201666