Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

DVI rīko semināros un konferenci “Ceļvedis datu apstrādē maziem un vidējiem uzņēmējiem”

Datu valsts inspekcija (DVI) aicina piedalīties semināros un konferencē “Ceļvedis datu apstrādē maziem un vidējiem uzņēmējiem”.

No septembra līdz novembrim Ventspilī, Liepājā, Jelgavā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Ludzā, Valmierā, Cēsīs un Rīgā norisināsies bezmaksas informatīvie semināri un konference mazajiem un vidējiem uzņēmējiem ar mērķi veicināt izpratni par Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasībām attiecībā uz personas datu apstrādi uzņēmumā. Seminārā tiks apskatīti praktiski piemēri, lai veiksmīgi ieviestu regulas prasības praksē. 26. novembrī Rīgā notiks datu apstrādei veltīta konference.

Seminārus un konferenci rīko Datu valsts inspekcija projektā nr. 814774–DPSME “Vispārīgā datu aizsardzības regula – iespējas un atbildība mazajiem un vidējiem uzņēmumiem (MVU); tiesības un riski nepilngadīgām personām” (DPSME), kas tiek finansēts Eiropas Komisijas Tieslietu ģenerāldirektorāta finanšu programmā “Tiesības, vienlīdzība un pilsonība” 2014.–2020. gadam.

Dalība semināros un konferencē ir bez maksas.

Lūdzam pieteikties dalībai, aizpildot pieteikšanās formu: https://www.registration.lv/DVI-datiirvertiba.

Semināra dalībnieki saņems apliecinājumu par dalību seminārā.

Papildu informācija šeit.