Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Rīdziniekiem pieejamas bezmaksas sporta nodarbības brīvā dabā

Rīgā jau piekto sezonu profesionālu sporta treneru vadībā sākušās bezmaksas sporta nodarbības brīvā dabā, kas ir piemērotas visiem neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai fiziskā stāvokļa un kam nav laika apstākļu ierobežojumu.

Bezmaksas treniņi notiek 15 vietās – Āgenskalnā, Daugavgrīvā, Dzegužkalna parkā, Grīziņkalnā, Imantā, Juglā, Maskavas forštatē, Mežaparkā, Purvciemā, Skanstē, Šampēterī, Vecmīlgrāvī, Ziedoņdārzā, Ziepniekkalnā un Zolitūdē.

Nodarbības vada sertificēti sporta treneri. Vienas nodarbības ilgums ir 60 minūtes, kas ietver iesildīšanos, aktīvo daļu un atsildīšanos. Apģērbs un apavi jāizvēlas atbilstoši laikapstākļiem, kā arī jāpaņem līdzi dzeramais ūdens.

Kopīgs norises vietu un treneru saraksts tīmekļa vietnē sports.riga.lv šeit.

Nodarbības tiek finansētas Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta projektā “Bezmaksas sporta nodarbības Rīgas pilsētas apkaimju iedzīvotājiem” sadarbībā ar biedrībām “Veselībai un attīstībai” (Facebook lapa: www.facebook.com/sportovisariga) un “Arkan Sport” (Facebook lapa www.facebook.com/sportoriga).

Sagatavojusi Sarmīte Baltmane,

Rīgas domes

Izglītības, kultūras un sporta departamenta

sabiedrisko attiecību projektu koordinatore