Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Parakstīts būvdarbu līgums par Saldus pamatskolas piebūves būvniecību

19. martā Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts un SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis parakstīja būvdarbu līgumu par Saldus pamatskolas piebūves būvniecību. Līgums tika parakstīts laukā pie Saldus pamatskolas, kur jau tuvākajā laikā uzsāks būvdarbus.

Plānotajā projektā Saldus pamatskolai tiks būvēts jauns skolas korpuss ar savienojumu uz esošo ēku demontētās ēkas vietā. Jaunajā ēkā izveidos telpu bloku ar dabaszinību, moderno tehnoloģiju/valodu kabinetiem, praktisko darbu laboratorijām un mājturības telpām.

Pēc būvdarbu pabeigšanas jaunizbūvētajā ēkā būs nodrošināta vides pieejamība, ēka aprīkota ar ergonomiskām mēbelēm, moderniem IT risinājumiem un tehnoloģijām.

Būvdarbu rezultātā tiks uzbūvēta zema enerģijas patēriņa ēka un uz tās uzstādīs arī saules baterijas. Projekta laikā notiks arī apkārtnes labiekārtošana.

Būvdarbus veiks SIA “Selva Būve”, autoruzraudzību nodrošinās SIA “Baltex Group” un būvuzraudzību – SIA “Būves birojs”.

Plānotais būvdarbu termiņš ir 12 mēneši no būvdarbu uzsākšanas.

Būvdarbu izmaksas bez PVN: 1 682 234,70 eiro.

Projekts “Saldus novada pašvaldības vispārējo izglītības iestāžu mācību vides uzlabošana” (Nr. 8.1.2.0/17/I/027) tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.

Sagatavojusi Zane Šteina,

Saldus novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste