Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LAPAS aicina iesaistīties kampaņā par IAM – “Mērķē attīstībā!”

Latvijas Platforma attīstības sadarbībai (LAPAS) ir izsludinājusi kampaņu izpratnes un rīcības aktivizēšanai par ANO ilgtspējīgas attīstības mērķu ieviešanu – “Mērķē attīstībā!”.

Kampaņa norisinās gan sociālajos tīklos, gan dažādās vietās Latvijā. Tās uzdevums – rosināt iedzīvotājus, organizācijas, pašvaldības ieraudzīt savā kopienā esošās problēmas un sadarbībā ar citām ieinteresētajām pusēm meklēt to risinājumus. Visas identificētās problēmas LAPAS un Starpnozaru IAM koalīcija iesniegs nacionāla līmeņa lēmumu pieņēmējiem, savukārt risinājumi tiks ievadīti Konferences par Eiropas nākotni platformā.

Vislielākās lietas notiek sadarbībā, tādēļ LAPAS aicina izglītības iestādes, nevalstiskās organizācijas, bibliotēkas, muzejus, jauniešu centrus un pašvaldības kļūt par kampaņas partneriem – pārmaiņu līderiem savā kopienā, kas rīko savus lokālos pasākumus! Atbalstu pasākumu organizēšanā nodrošinās LAPAS.

Lai kļūtu par kampaņas partneri, līdz 04.10.2021. ir jāaizpilda anketa: https://forms.gle/BHUZWmusCYY38uCn7.

Vairāk informācijas par kampaņu meklē https://lapas.lv/lv/aif/iesaisties-kampana-merke-attistiba/.

Kampaņa tiek īstenota ar EEZ un Norvēģijas grantu programmas “Aktīvo iedzīvotāju fonds”, Ārlietu ministrijas, Eiropas Padomes Ziemeļu–Dienvidu centra finansiālu atbalstu.