Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Koropas pašvaldības pārstāvji no Ukrainas viesojas Gulbenes novadā

Foto: Gulbenes novada pašvaldība

Latvijas Pašvaldību savienības īstenotā projekta “Uzticības tilti”  ietvaros no 8. līdz 12. maijam Latvijā mācību vizītē uzturas triju Ukrainas pašvaldību pārstāvju delegācija. 8. maijā Rīgā delegācijas pārstāvji piedalījās Latvijas – Ukrainas pašvaldību solidaritātes forumā “Pirms…”. Savukārt 10. un 11. maijā Ukrainas pašvaldību pārstāvji dodas katrs uz savu sadarbības pašvaldību Latvijā, lai smeltos pieredzi pašvaldību darbā. Gulbenes novada pašvaldības sadarbības partneri ir  Koropas pašvaldība. Divu dienu garumā ciemiņi no Ukrainas iepazīst Gulbenes novadu, klātienē tiekoties ar pašvaldības speciālistiem, skatot novada sociālo infrastruktūru un tiekoties ar uzņēmējiem: SIA “RCI Gulbene”, SIA “Avoti”,  SIA “Tālavas ķēniņa alus”.

Pasākumi notiek projekta “Uzticības tilti” ietvaros, kura mērķis ir veicināt Eiropas Savienības dalībvalstu pašvaldību sadarbību ar pašvaldībām Ukrainā un to savstarpējo zināšanu apmaiņu ilgtspējīgai attīstībai.