Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS tiksies ar jauno Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas vadītāju

Foto: Pixabay

Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Izglītības un kultūras komitejas 28.novembra sēdē plānots tikties ar jauno 14.Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas vadītāju Agitu Zariņu-Stūri.

Sēde notiks klātienē, LPS telpās, un sāksies plkst.14.

Pēc sarunas ar jauno komisijas priekšsēdētāju plānots pārrunāt grozījumus Izglītības likumā, kas stājušies spēkā šī gada 14.novembrī. Par šo jautājumu ziņos Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības kvalitātes valsts dienesta Kvalitātes nodrošināšanas departamenta direktora vietnieks Jānis Ivans Mihailovs. Par atbalstu pašvaldībām pašvaldību izglītības stratēģijas izstrādē stāstīs Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības kvalitātes valsts dienesta ES struktūrfondu projekta SAM 8.3.4. (PuMPuRS) vadītāja Inese Vilāne.

Tāpat darba kārtībā iekļauts jautājums par pašvaldības izglītības ekosistēmu, un par to ziņos Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre - Lathere.

Sēde būs vērojama tiešraidē, LPS mājaslapā, sadaļā "Tiešraides/Videoarhīvs".

Grozījumi Izglītības likumā
Pašvaldības izglītības ekosistēma