Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Komitejā informē par atbalsta pasākumiem cilvēkiem ar invaliditāti

Šī gada 13.septembrī notika Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Veselības un sociālo jautājumu komitejas sēde, kuras laikā Labklājības ministrijas (LM) pārstāvji informēja par atbalsta pasākumiem cilvēkiem ar invaliditāti mājokļu vides pieejamības nodrošināšanai u.c.

Sēdes video ierakstu iespējams noskatīties ŠEIT.

Komitejā LM valsts sekretāra vietniece Elīna Celmiņa, LM Sociālo pakalpojumu un invaliditātes politikas departamenta vecākā eksperte Anna Grīnberga, LM Eiropas savienības fondu departamenta vecākā eksperte Astra Kalniņa pastāstīja par atbalsta pasākumiem cilvēkiem ar invaliditāti mājokļu vides pieejamības nodrošināšanai, kā arī ģimeniskai videi pietuvinātu pakalpojumu ieviešanas aktualitātēm.

Savukārt LM Sociālo pakalpojumu un invaliditātes politikas departamenta vecākā eksperte Kristīne Lasmane, LM Eiropas savienības fondu departamenta direktora vietniece Inga Ķirse un vecākā eksperte Ilga Vjakse informēja klātesošos par  ģimeniskai videi pietuvinātu institūciju attīstību bērniem ar funkcionāliem traucējumiem un ilgstošas sociālās aprūpes pakalpojuma noturība un nepārtrauktība.

Vairāk informācijas zemāk pievienotajā prezentācijā.

 

Labklājības ministrija - 3.1.2.1.i. pasākums "Atbalsta pasākumi cilvēkiem ar invaliditāti mājokļu vides pieejamības nodrošināšanai"