Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Šajā sadaļā atrodama informācija par aktualitātēm jaunatnes jomā – jaunumi, notikumi, apmācības, semināri, videokonferences, projekti, kas attiecas vai varētu būt interesanti pašvaldībām un pašvaldībās strādājošajiem jaunatnes lietu speciālistiem/jaunatnes darbiniekiem.

Iepriekšējais
Nākamais

IZM aicina uz tikšanos par atbalsta aktivitātēm Ukrainas jauniešiem

Izglītības un zinātnes ministrija aicina pašvaldību un nevalstisko organizāciju jaunatnes lietu speciālistus un darbiniekus attālināti 21. martā no 14:00-16:00 pievienoties sarunai ar IZM Jaunatnes lietām, lai kopīgi dalītos labājā praksē un pārrunātu, kādas vajadzības un kāds atbalsts šobrīd būtu nepieciešams darbā ar jaunatni, integrējot Ukrainas jauniešus jauniešu aktivitātēs. Saruna plānota kā diskusija un IZM vēlēsies uzzināt, kā šajā laikā palīdzēt un kādi atbalsta mehānismi būtu jānodrošina.

Lūgums līdz 17. martam pieteikties https://aptauja.izm.gov.lv/312647?lang=lv , tikšanās saiti nosūtīsim tiem, kas aizpildīs anketu.