Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Piedalieties vebinārā par jaunajiem Latvijas attīstības sadarbības politikas mērķiem!

Aicinām piedalīties Latvijas Pašvaldību savienības sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju rīkotajā vebinārā “Attīstības sadarbība pandēmijas laikā: no tēmas līdz audiovizuālajam vēstījumam”, kas notiks 15. decembrī plkst. 10–12 (MS Teams platformā)! Pasākumam reģistrēties varat Latvijas Pašvaldību savienības tīmekļa lapā līdz 14. decembrim.

Vebinārā ar jaunajiem Latvijas attīstības sadarbības politikas mērķiem 2021.–2027. gadam iepazīstinās LR Ārlietu ministrijas Ekonomisko attiecību un attīstības sadarbības politikas departamenta direktors Reinis Trokša. Savukārt četru Latvijas pašvaldību – Kuldīgas, Preiļu, Skrundas un Valkas pašvaldības – pārstāvji dalīsies stāstos par attīstības sadarbības aktivitātēm, kas iespējamas arī pandēmijas laikā, lai iedvesmotu jauniem pasākumiem nākamgad arī citus.

Laikā, kad mums nav iespēju izbaudīt filmu skatīšanos kinoteātros, vēlamies jūs iepriecināt arī ar vairāku video pirmizrādēm jūsu datoru ekrānos. Pirmizrādes priekškaru vērsim vairākiem LPS un mūsu pašvaldību veidotajiem video par attīstības sadarbības tēmām. Tieši Latvijas Pašvaldību savienības 29. jubilejas dienā pasniegsim Latvijas Pašvaldību savienības balvu labākajiem pašvaldību veidotajiem video par ilgtspējīgas attīstības un attīstības sadarbības tēmu, kā arī aicināsim jūs piedalīties Skatītāju simpātijas balvas noteikšanā!

Darba kārtība