Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Seminārs “INVESTĪCIJAS vs. IZDEVUMI. Kā radīt ilgtermiņa pozitīvas pārmaiņas bērniem, jauniešiem un ģimenēm?”

20. maijā notika tiešsaistes seminārs “INVESTĪCIJAS vs. IZDEVUMI. Kā radīt ilgtermiņa pozitīvas pārmaiņas bērniem, jauniešiem un ģimenēm?”.

Seminārs tika rīkots projektā “Kopienas kā resurss ģimenēm”, un to organizēja Latvijas Bērnu labklājības tīkls kopā ar projekta partneriem un sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību.

Semināra mērķis bija kopīgi meklēt mūsdienīgus, uz kopienas vajadzībām vērstus risinājumus, kas palīdz radīt sociāli labvēlīgu vidi ģimenēm un tajās augošo bērnu un jauniešu potenciāla attīstībai, vienlaikus palīdzot pašvaldībām maksimāli efektīvi izmantot pieejamos resursus, tajā skaitā arī cilvēkresursus. Seminārā tika integrētas gan pašmāju, gan ārvalstu pieredzē balstītas atziņas un labās prakses piemēri, sniedzot atbildi uz jautājumiem, KĀPĒC pašvaldībām ir svarīgi ieguldīt ģimenēs un bērnos un KĀ to darīt visefektīvākajā veidā, demonstrējot piemērus no Latvijas, Lietuvas un Zviedrijas pašvaldībām, privātā un nevalstiskā sektora.

Seminārs pirmām kārtām bija orientēts uz pašvaldību vadītājiem un atsevišķu jomu atbildīgajiem, bet jo īpaši izglītības, sociālās aizsardzības, veselības aprūpes un nodarbinātības speciālistiem.

Semināra videoieraksts pieejams LPS vietnes www.lps.lv sadaļā "Tiešraides, videoarhīvs – Videoarhīvs" vai šeit.

Semināra programma