Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Komitejā diskutēs par valsts un pašvaldību vienotajiem klientu apkalpošanas centriem

Šī gada 14.martā plkst.10.00 notiks Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas sēde.

 

Sēdi video tiešraidē varēs skatīties ŠEIT.  Tiešraides laikā būs iespēja uzdot jautājumus, sūtot tos uz e-pasta adresi: tiesraide@lps.lv.

Darba kārtība:

1.Valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centri – problēmas, risinājumi, finansējums pašvaldību skatījumā.

Ziņo: LPS padomnieki : Ivita Peipiņa, Guntars Krasovskis, Sniedze Sproģe.

VARAM pārstāvji.

2.Diskusija un sarunu jautājumu formulēšana ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības, Klimata un enerģētikas un Zemkopības ministrijām.

Ziņo: LPS padomnieki.

3.Diskusija par iespējām izpildīt Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma pārejas noteikumu 17.punktu: “2021. gada pašvaldību vēlēšanās ievēlētā novada dome izvērtē novadu veidojošo bijušo pašvaldību pieņemtos saistošos noteikumus un pieņem jaunus novada saistošos noteikumus. Līdz novada saistošo noteikumu spēkā stāšanās dienai, bet ne ilgāk kā līdz 2022. gada 31. decembrim ir spēkā novadu veidojošo bijušo pašvaldību saistošie noteikumi, izņemot saistošos noteikumus par teritorijas plānojumu, kurus izstrādā līdz 2025. gada 31. decembrim”.

Ziņo: LPS padomniece reģionālās attīstības jautājumos Ivita Peipiņa.

Valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru (VPVKAC) tīkla darbība 2023. gadā un attīstība