Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu

Aktuālā informācija par atbalstu pieejama:

  1. LM mājas lapā  https://www.lm.gov.lv/lv/valsts-atbalsts-20222023-apkures-sezona
  2. EM mājas lapā https://www.em.gov.lv/lv/energodrosiba
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonferenču ieraksti

1. februāris - Energoresursu atbalsta jaunumu semināra ieraksts šeit, sanāksmes prezentāciju skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk)

24. novembris - Regulārā sanāksme par energoresursu atbalsta administrēšanu VII ieraksts šeit, sanāksmes prezentāciju skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk)

17. novembris - Regulārā sanāksme par energoresursu atbalsta administrēšanu VI ieraksts šeit, sanāksmes prezentāciju skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk)

10. novembris - Regulārā sanāksme par energoresursu atbalsta administrēšanu V ieraksts šeit, sanāksmes prezentāciju skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk)

3. novembris - Regulārā sanāksme par energoresursu atbalsta administrēšanu IV ieraksts šeit, sanāksmes prezentāciju skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk)

27. oktobris - Regulārā sanāksme par energoresursu atbalsta administrēšanu III ieraksts šeitsanāksmes prezentāciju skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk).

20. oktobris - Regulārā sanāksme par energoresursu atbalsta administrēšanu II, ieraksts šeit, sanāksmes prezentāciju un atbildes uz jautājumiem, kas uzdoti/atbildēti platformā MS Teams, skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk)

13. oktobris - Regulārā sanāksme par energoresursu atbalsta administrēšanu I, ieraksts šeit, apraksts šeit, atbildes uz jautājumiem, kas uzdoti/atbildēti platformā MS Teams, skatiet pie pievienotajiem dokumentiem (zemāk).  

5. oktobris - Par energoatbalsta organizēšanu mājsaimniecībām, jautājumu atbilžu sesija II, ieraksts šeit.

29. septembris - Par energoatbalsta organizēšanu mājsaimniecībām, jautājumu atbilžu sesija I, ieraksts šeit.

22. septembris - Videokonference par pašvaldību pieredzi atbalsta sniegšanā mājsaimniecībām, ieraksts šeit. Apraksts un prezentācijas šeit.

5. septembrisVideokonference par atbalsta mājsaimniecībām nodrošināšanas praktiskajiem aspektiem ieraksts šeit. Apraksts un prezentācijas šeit.

13. oktobra sanāksmes prezentācija
13. oktobra sanāksmes jautājumi un atbildes
20. oktobra prezentācija
20. oktobra sanāksmes jautājumi un atbildes
27. oktobra prezentācija
3. novembra prezentācija
10. novembra prezentācija
17. novembra prezentācija
24. novembra prezentācija
1. februāra ZZ Dats prezentācija
1. februāra VARAM prezentācija