Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Seminārs “Veselības veicināšana – pašvaldību iespējas un izaicinājumi”

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi un Labklājības pārvaldi, Rīgas Stradiņa universitāti, Slimību profilakses un kontroles centru 8. jūlijā rīkoja semināru “Veselības veicināšana – pašvaldību iespējas un izaicinājumi”.

Semināra dalībniekiem bija iespēja noklausīties Anitas Villerušas, Dr.med., asociētās profesores, Rīgas Stradiņa universitātes Sabiedrības veselības un epidemioloģijas katedras Maģistra studiju programmas „Sabiedrības veselība” vadītājas lekciju “No veselības veicināšanas teorijas līdz praksei”.

Slimību profilakses un kontroles centra informēja par atbalstāmajām veselības veicināšanas aktivitātēm pašvaldībās pasākuma 9.2.4.2. „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros.

Savukārt Jūrmalas, Siguldas, Cēsu, Skrundas un Liepājas pašvaldību pārstāvji dalījās ar pieredzi par pašvaldību lomu un iespējām veselību veicinošas vides veidošanā.

Foto autors: Ivars Ķezbers

Ilze Rudzīte, LPS padomniece veselības un sociālajos jautājumos

Cēsu pašvaldības pieredze
Jūrmalas pašvaldības pieredze
Liepājas pašvaldības pieredze
Rīgas Stradiņa universitāte
Slimibu profilakses un kontroles centrs
Siguldas pašvaldības pieredze